Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 13:12

Βελτίωση του δρόμου προς τον Βουλκάνο

 

Στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μεσσήνης θα ληφθεί η απόφαση ανάδειξης του οριστικού μειοδότη και υπογραφής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου που αφορά στη βελτίωση του δρόμου από το...

Κακοπέτρι έως τη διασταύρωση του δρόμου Βαλύρας - Αρχαίας Μεσσήνης, προϋπολογισμού 450.000 ευρώ.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης, μετά τη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος με τον ανάδοχο, παρουσία και του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ανδρέα Καραμπέτσου, στην οποία συζητήθηκε η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, με την οποία γίνεται δεκτή η προσφυγή του μειοδότη στο διαγωνισμό του εν λόγω έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το φυσικό αντικείμενο αφορά τη βελτίωση του υφιστάμενου αγροτικού χωματόδρομου, μήκους περί τα 2,7 χιλιόμετρα, από το Κακοπέτρι έως τη Μονή Βουλκάνου, δηλαδή τη διασταύρωση με την οδο Βαλύρας - Αρχαίας Μεσσήνης. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, σύμφωνα με τα τεύχη δημοπράτησης, ορίζεται σε 5 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Ο δήμος γνωστοποιεί, με την ανακοίνωσή του, ότι το έργο προβλέπει “εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτόστρωσης, κατασκευής πλευρικής τριγωνικής επενδεδυμένης τάφρου, τεχνικά έργα απορροής ομβρίων, σήμανση και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας”.