Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 19:47

Η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

 

“Η σημερινή ημέρα πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για άμεσες παρεμβάσεις, καθώς ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι μεγάλος”, σημειώνει σε μήνυμά της η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, για τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, χθες το πρωί συμβολικά, η δήμαρχος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Δωρίου, στέλνοντας ένα ξεχωριστό μήνυμα στα παιδιά, στα οποία εναποθέτουμε όλοι τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Με βάση την ίδια ενημέρωση, ο Δήμος Οιχαλίας λαμβάνει μέτρα σε κάθε κατεύθυνση, συνεχίζοντας δυναμικά τις διεκδικήσεις και καλεί όλους να είμαστε πολύ προσεκτικοί τόσο σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των υδάτινων κυρίως και όχι μόνο, φυσικών, πόρων, όσο και γενικότερα στην προστασία του περιβάλλοντος που είναι υψίστης σημασίας για το μέλλον όλων μας.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών η κ. Γεωργακοπούλου φύτεψε δέντρα μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, τα οποία κάλεσε να προσέχουν κι εκείνα το περιβάλλον και να θυμίζουν στους γονείς τους, πως όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, ώστε να βελτιωθεί η άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.