Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 19:33

Ικανοποίηση Λεβεντάκη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Ικανοποίηση Λεβεντάκη για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

 

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, τόνισε ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, σε αναφορά του στο πολύνεκρο τροχαίο της προηγούμενης Παρασκευής ευχαριστώντας όλους για τις υπηρεσίες τους.

Το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, είπε, με τους γιατρούς του, με τους νοσηλευτές του, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, εγώ προσωπικά και το Δημοτικό Συμβούλιο τους ευχαριστούμε και μακάρι να μπορούσαμε να συνδράμουμε σε όλα αυτά που τους λείπουν. Τους ευχαριστούμε από τη καρδιά. Ενώ τόνισε ότι ο Δήμος από την πλευρά του συνέδραμε με μηχανήματα όπως και ένας ιδιώτης, μακάρι είπε να μπορούσαμε να βοηθούσαμε να μην έβγαινε κανένας νεκρός.

Από την πλευρά του και ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Άκης Κατρίτσης αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για αυτούς που θυσιάστηκαν σε ένα δρόμο απαράδεκτο για το 2024. Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να αφήνει το θέμα μόνο στους Εμπορικούς Συλλόγους πρέπει οι Δήμοι Οιχαλίας, Τριφυλίας, Ζαχάρως, Πύργου να συντονιστούν να σταλεί η βούληση του λαού της Τριφυλίας εκεί που πρέπει να σταλεί.

Κ.Μπ.