Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 12:26

Δήμος Καλαμάτας: Οριστικοί πίνακες μοριοδότησης για παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς

Δήμος Καλαμάτας: Οριστικοί πίνακες μοριοδότησης για παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς

Ανακοινώθηκαν χθες Τρίτη από τον Δήμο Καλαμάτας, από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρόνοιας, οι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των αιτήσεων εγγραφών κι επανεγγραφών παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου, για το σχολικό έτος 2024-2025.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα ακολουθήσει ο τελικός πίνακας κατάταξης μέσα στον Αύγουστο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δουν τους πίνακες μοριοδότησης για τους Παιδικούς Σταθμούς και για τα Βρεφικά Τμήματα σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου.

Γίνεται γνωστό, επίσης, ότι και φέτος οι Δημοτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Καλαμάτας συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ “Προώθηση και υποστήριξη    παιδιών    για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2024-25”.

Όσοι γονείς υπέβαλλαν αίτηση μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. για συμμετοχή τους στο παραπάνω πρόγραμμα, εφόσον θα είναι δικαιούχοι voucher για το 2024-25 μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ, παρακαλούνται να τα αποστείλουν στο Τμήμα Προσχολικής    Αγωγής του δήμου, για την υπογραφή των συμβάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους.

Αποστολή voucher στο mail: paidikoi@kalamata.gr