Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 20:16

Οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σπάρτης

Γράφτηκε από την

Ανακοινώθηκαν χθες οι αντιδήμαρχοι του νέου Δήμου Σπάρτης για τη διετία 2011 - 12. Αναπληρωτής δημάρχου ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Συνοδινός, ενώ οι άλλοι 5 αντιδήμαρχοι είναι κατά σειρά, σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου Σταύρου Αργειτάκου, οι Απόστολος Σκρεπέτης, Ευστράτιος Βέργαδος, Ιωάννης Καρμοίρης, Νικήτας Βλάχος και Γεώργιος Κοκκίνης.
Οι αρμοδιότητες που τους ανατέθηκαν, είναι:
1) Στο Γιώργο Συνοδινό: Οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων οι πολιτιστικές ανταλλαγές, τα δημοτικά κτήρια και το Δημαρχείο, η διαφάνεια και ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι κοινόχρηστοι χώροι, η οικονομική επιτροπή και οι πολιτικοί γάμοι.
2) Στον Απόστολο Σκρεπέτη: Οι τεχνικές υπηρεσίες και η Πολεοδομία, μεταξύ των οποίων ο ηλεκτροφωτισμός, η ονοματοθεσία οδών και πλατειών, το τεχνικό πρόγραμμα, η επιτροπή ποιότητας ζωής και οι πολιτικοί γάμοι.
3) Στον Ευστράτιο Βέργαδο: Η υπηρεσία καθαριότητας, μεταξύ των οποίων το Γραφείο Κίνησης, τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα κοιμητήρια και ακόμα η Δημοτική Αστυνομία, οι πολιτικοί γάμοι και η Δημοτική Ενότητα Πελλάνας.
4) Στον Ιωάννη Καρμοίρη: Οι υπηρεσίες περιβάλλοντος και πρασίνου, οι έγγειες βελτιώσεις, το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης και η Δημοτική Ενότητα Μυστρά.
5) Στο Νικήτα Βλάχο: Η λειτουργία υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων, οι άδειες πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου και η Δημοτική Ενότητα Φάριδος.
6) Στο Γεώργιο Κοκκίνη: Οι Δημοτικές Ενότητες Θεραπνών, Οινούντος και Καρυών.