Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 13:00

Προβλήματα αγροτική οδοποιίας στο Δήμο Μεσσήνης

Προβλήματα αγροτική οδοποιίας στο Δήμο Μεσσήνης

(Φωτογραφία αρχείου)

Προβλήματα αγροτικής οδοποιίας σε περιοχές του δήμου, συζητήθηκαν για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, το απόγευμα της Τετάρτης, μετά από αναφορές προέδρων κοινοτήτων.

Εειδικότερα, ο πρόεδρος Αριστοδημείου Δημήτρης Φιλιόπουλος επεσήμανε προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους του χωριού του.
Απαντώντας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Γαλιάτσος ενημέρωσε ότι ο εργολάβος βρίσκεται στη Βαλύρα, αλλά αμέσως υπήρξε αντίδραση από τη μειοψηφία πως ολοκλήρωσε τις εργασίες εκεί κι έφυγε. Ο αντιδήμαρχος επανήλθε και διευκρίνισε ότι θα επιστρέψει στη Βαλύρα και μετά θα πάει στο Αριστοδήμειο.

Ο πρόεδρος Λογγάς Αντώνης Χριστόπουλος, θέτοντας παρόμοια ζητήματα, παρατήρησε πως υπάρχουν παραγωγοί που δεν θα μπορέσουν να πάνε στα κτήματά τους για να μαζέψουν τις ελιές και σημείωσε ότι “σε κάποιους δρόμους υπάρχουν νεροφαγιές και τα πράγματα είναι επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα αυτών που περνούν από κει”.

Ο δήμαρχος Γιώργος Αθανασόπουλος απάντησε ότι έγιναν παρεμβάσεις αγροτικής οδοποιίας με τσιμεντοστρώσεις στη Λογγά. Και δήλωσε πως πριν την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου, θα γίνει και άλλη παρέμβαση στη Λογγά, σε συνεννόηση του προέδρου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Σε προβλήματα της αγροτικής οδοποιίας αναφέρθηκε και ο σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κώστας Μαλιώτης.

Γ.Σ.