Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 08:30

Φωταγώγηση δέντρου στα Φιλιατρά (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Φωταγώγηση δέντρου στα Φιλιατρά (φωτογραφίες)

Παρουσία πλήθους κόσμου και σε έντονα εορταστική ατμόσφαιρα έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρο στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών χθες το απόγευμα.

Μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια συνέθεταν το σκηνικό ενώ ζογκλέρ και ξυλοπόδαρος διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους , κάτω από τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της φιλαρμονικής του Συλλόγου Φιλοπροόδων. Και όταν μετά από την αντίστροφη μέτρηση το δέντρο φωταγωγήθηκε η χορωδία από μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Φιλοπροόδων παρουσίασε χορούς που έχουν σχέση με τα Χριστούγεννα.

Τις ευχές του έδωσε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας , ο πρόεδρος της ΔΚ Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου που ευχαρίστησε όλους τους Συλλόγους της πόλης για την συνεργασία, αλλά και όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μερκούρης, Μαρία Πανουσιοπούλου, Σπύρος Χρονόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας και άλλοι αυτοδιοικητικοί.

 

Κ.Μπ.

 


NEWSLETTER