Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011 22:02

Τζώρτζης για απάντηση Αναστασόπουλου: Απέφυγε την ουσία και αποκαλύπτει χαρακτήρα

Γράφτηκε από τον

Απέφυγε ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, στην πρόσφατη επιστολή του, να απαντήσει στα ζητήματα που ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Τζώρτζης έχει θέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και με δηλώσεις του στον Τύπο.
Αυτό υποστήριξε χθες ο Ν. Τζώρτζης, διευκρινίζοντας ειδικότερα ότι ο Στ. Αναστασόπουλος δεν έθιξε «ούτε διορισμούς ημετέρων, ούτε τις υπέρογκες αυξήσεις των τελών στις Δημοτικές Ενότητες, αλλά ούτε και τα προβλήματα στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία επανέκαμψαν στη συνεδρίαση της Μεγάλης Τρίτης».
Ο Ν. Τζώρτζης επανέλαβε ότι ο δήμαρχος πλέον κατέστησε σαφές, με τη στάση του στο Σώμα, ότι δεν προτίθεται να διαθέσει χώρο για τις μειοψηφίες στο Δημαρχείο, για να καταλήξει αναρωτώμενος:
«Δεν κατανοώ γιατί χαρακτηρίζει "άχαρο" το ρόλο της μειοψηφίας. Ειρωνευόμενος το δηλώνει; Αν πάντως το λέει σοβαρά, τότε αποκαλύπτει έναν αντιδημοκρατικό χαρακτήρα, που τον εμποδίζει να κατανοήσει το ρόλο των μειοψηφιών, ο οποίος είναι ουσιαστικός για τη σωστή λειτουργία του δήμου».


NEWSLETTER