Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 08:42

Γκρίνια στην πλειοψηφία του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από τον
Γκρίνια στην πλειοψηφία του Δήμου Οιχαλίας

Κλίμα διχασμού με γκρίνιες που φθάνουν μέχρι το πρόσωπο του δημάρχου, έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην πλειοψηφία του Δήμου Οιχαλίας. Απόδειξη γι’ αυτή την έλλειψη συνοχής και τις τριβές αποτελεί η έλλειψη απαρτίας στο Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Τρίτης, που οδήγησε στην αναβολή της συνεδρίασης. Από τους 16 συμβούλους έδωσαν το "παρών" οι μισοί, οι 8.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το κλίμα στους κόλπους της πλειοψηφίας έχει επιδεινωθεί με αφορμή απόφαση του δημάρχου για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε όλες τις δημοτικές ενότητες, που ανατέθηκε σε ένα πρόσωπο το οποίο έχει σχέση με στέλεχος του δήμου. Ακόμα, λόγω του κλίματος αυτού φέρεται να ξέσπασε καβγάς αντιδημάρχων, λόγω φωτιάς που ξέσπασε στη χωματερή του Δωρίου.

Πάντως, στελέχη της δημοτικής αρχής δημόσια φαίνεται να τηρούν σιγή ιχθύος, μέχρι τώρα, περιμένοντας να υπάρξει συζήτηση και συνεννόηση με πρωτοβουλία του δημάρχου, ώστε να σταματήσει η αμφισβήτηση και η γκρίνια και η δημοτική αρχή να συνεχίσει ενωμένη το έργο της.

Γ.Σ


NEWSLETTER