Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 21:19

Πρόσληψη δικηγόρου στο Δήμο Τριφυλίας

Στην πρόσληψη δικηγόρου με μηνιαία αντιμισθία προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας, προκειμένου να καλύψει τις νομικές ανάγκες του.

Η σχετική απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα δημοσιεύτηκε χθες στην «Διαύγεια» αν και είχε παρθεί από τα τέλη Σεπτεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών και την αξιολόγηση που είχε προηγηθεί. Ετσι πλέον μπορεί να προχωρήσει η υλοποίηση της.
Πιο αναλυτικά στην συγκεκριμένη απόφαση αναφέρεται: «Προσλαμβάνουμε με μηνιαία αντιμισθία στο Δήμο Τριφυλίας, με σχέση έμμισθης εντολής, την δικηγόρο παρ’ Εφέταις Μαραλέτου Κωνσταντίνα του Ηλία καθότι έχει όλα τα νόμιμα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, όπως αυτά καθορίζονται από τις κείμενες διατάξεις και αποδεικνύονται από τα δικαιολογητικά που κατέθεσε. Το αντικείμενο της απασχόλησης της θα είναι η κάλυψη των γενικών νομικών θεμάτων των Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας και των ΝΠΔΔ του Δήμου και η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Τριφυλίας και των ΝΠΔΔ του Δήμου ενώπιον των Δικαστηρίων ή άλλων Αρχών σε όλες τις υποθέσεις του. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι της με αρ.πρωτ. 6743/22-04-2015 προκήρυξης για την πλήρωση
της θέσης».

Κ.Μπ.