Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2015 12:45

Παγοδρόμιο και τρενάκια στην πλατεία της Μεσσήνης 

Παγοδρόμιο και τρενάκια στην πλατεία της Μεσσήνης 

Σήμερα στις 8 το βράδυ ο Δήμος Μεσσήνης φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Και περιμένει κόσμο, γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπλήξεις και άλλες εκδηλώσεις, ενώ ξεκινάει και η λειτουργία του παγοδρομίου.

«Κάνουμε μια πρωτόγνωρη προσπάθεια, πήραμε ρίσκο. Αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πόλη μας, είναι στοίχημα για μας», παρατήρησε χθες ο δήμαρχος Γ. Τσώνης. Επεσήμανε πως «έχουμε δημιουργήσει εκπλήξεις και δράσεις, παγοδρόμιο, τρενάκια, χριστουγεννιάτικο χωριό, για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και τα εγγόνια μας, σε μικρούς και μεγάλους». 

Ο κ. Τσώνης κάλεσε όλο τον κόσμο να επισκεφτεί τη Μεσσήνη για να διασκεδάσει και ενημέρωσε ότι συμβολικά θα υπάρχει 1 ευρώ εισιτήριο για κοινωνικούς λόγους.

Απαντώντας σε «αυτούς που λένε διάφορα, που δεν ήθελαν να γίνει τίποτα στη Μεσσήνη», ο δήμαρχος σημείωσε ότι «τα χρήματα βρέθηκαν από το νοικοκύρεμα του δήμου και το κόψιμο της σπατάλης. Από το φωτισμό εξασφαλίσαμε 74.000 ευρώ, γιατί καταργήσαμε τις αναθέσεις. Χαλάμε 30.000 ευρώ και μας μένουν 44.000 ευρώ».