Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 13:54

Ενσταση-προσφυγή Φούρκα για τη μη ανακήρυξη του συνδυασμού του

Γράφτηκε από την
Ενσταση-προσφυγή Φούρκα για τη μη ανακήρυξη του συνδυασμού του

 

Πρωτοφανής απόφαση του Πρωτοδικείου Σπάρτης

Διαδηλώνουμε την αντίθεσή μας στην απόφαση

 


Τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο Συνδυασμός «Σπάρτη Νέα Εποχή» καταθέτει

ένσταση-προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο και εκδικάζεται άμεσα


Χθες ανακοινώθηκε στους εκπροσώπους μας, η μη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο της Σπάρτης, της υποψηφιότητας του Συνδυασμού μας με ψήφους 2-1.

Οι μεθοδεύσεις των «Ενωμένων Πολιτών της Σπάρτης» και οι πρωτοφανείς πιέσεις που ασκήθηκαν στους διαδρόμους του Δικαστικού Μεγάρου, τη νύχτα της 17ης Οκτωβρίου, είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή – πιστεύουμε – μη ανακήρυξη του Συνδυασμού «Σπάρτη Νέα Εποχή», με επικεφαλής τον Νομάρχη Λακωνίας και υποψήφιο Δήμαρχο Σπάρτης Κώστα Φούρκα.

Εμείς παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και άμεσα προσφεύγουμε στο Διοικητικό Πρωτοδικείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ανακήρυξη του Συνδυασμού μας και να δοθεί το δικαίωμα στη μεγάλη πλειοψηφία των δημοτών μας να εκπροσωπηθεί.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης «Σπάρτη Νέα Εποχή», όλους αυτούς που μας εμπιστεύονται και μας ακολουθούν στην μεγάλη προσπάθεια που έχουμε αναλάβει για την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής και την ενεργοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του τόπου μας, να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στις πρωτοφανείς αυτές ενέργειες, που δεν ταιριάζουν στο δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί τη μεγάλη προσπάθεια, που καταβάλει η Δημοτική μας Παράταξη «Σπάρτη Νέα Εποχή και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Φούρκας, απέναντι σε όσους μεθοδεύουν πολιτικούς αποκλεισμούς και επιθυμούν μια ελεγχόμενη μονοπαραταξιακή εκλογή στη Σπάρτη.

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες του Δήμου Σπάρτης, ότι δίνουμε τη μεγάλη μάχη για να εκπροσωπηθεί η Πρότασή μας για την Αναγέννηση του τόπου.

Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να κερδίσουμε την πρώτη μάχη.

Όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους.

Η Σπάρτη Ενωμένη, Κερδίζει

 

 

«ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Κώστας Φούρκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης

Ευαγγελιστρίας 52, Σπάρτη 23100

Τηλ.: 27310 24441 - 27310 24451

Email: info@spartineaepoxi.gr

Ιστοδελίδα: www.spartineaepoxi.gr

 


Εκ του Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού


NEWSLETTER