Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 18:28

Προεκλογική περιοδεία Δέδε σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στην Καλαμάτα (βίντεο)

Προεκλογική περιοδεία Δέδε σε Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ στην Καλαμάτα (βίντεο)

“Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Πελοπόννησο σε συνεργασία με την Περιφέρεια θα πρέπει να λειτουργήσουν ως ο βηματοδότης της πορείας ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας”.

Αυτό τόνισε στην “Ε” ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Δέδες που χθες βρέθηκε στην Καλαμάτα και είχε συναντήσεις στο ΤΕΙ και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο κ. Δέδες επεσήμανε ότι πριν το Πάσχα θα δημοπρατηθεί το έργο βελτίωσης του δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη. Επέκρινε δριμύτατα τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, χαρακτηρίζοντας “ακραίο μικροπολιτικό παιχνίδι, ακραία τακτική Μαυρογιαλούρου” τις δήθεν εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ. Παρατήρησε, ακόμα, ότι “εξαιτίας της αργοπορίας που υπήρξε στην Περιφέρεια, η διαχείριση των απορριμμάτων και η ολοκλήρωση του έργου είναι πια μνημονιακό προαπαιτούμενο, εθνικό ζήτημα”. Και δήλωσε πως στέκεται απέναντι στη διαχείριση των απορριμμάτων με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και ότι θα ακολουθήσει “το δρόμο που δημιουργήθηκε με βάση τα τετελεσμένα, αλλά ταυτόχρονα θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επαναδιαπραγματευτούμε τη σύμβαση με τον ανάδοχο προς όφελος του Ελληνικού Δημοσίου”.