Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 16:57

Καλαμάτα: Επίσκεψη Οικονομάκου σε Πυροσβεστική και Δικηγορικό Σύλλογο

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Επίσκεψη Οικονομάκου σε Πυροσβεστική και Δικηγορικό Σύλλογο

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας επισκέφθηκε την Τετάρτη η επικεφαλής του «Καλαμάτα Ξεκινάμε» υποψήφια δήμαρχος Μαρία Οικονομάκου, μαζί με στελέχη του συνδυασμού.

Η κ. Οικονομάκου συνομίλησε με τον διοικητή της υπηρεσίας πύραρχο Δημήτρη Γεωργανά για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν την Πυροσβεστική, με επίκεντρο αυτών τη δημιουργία νέου πυροσβεστικού σταθμού στο οικόπεδο που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Καλαμάτας στην υπηρεσία (περιοχή Πλάκα Λεΐκων).

“Η βελτίωση της συνεργασίας δήμου και Π.Υ. θεωρείται επιτακτική ανάγκη, ενώ περαιτέρω η υποψήφια δήμαρχος δεσμεύτηκε για την παραχώρηση του αγροτικού οχήματος του δήμου προς την Πυροσβεστική για χρονικό διάστημα πέραν των 3 μηνών που παραχωρείται έως και σήμερα, λόγω των αυξημένων αναγκών της υπηρεσίας καθόλη τη διάρκεια του έτους” τονίζεται σε ανακοίνωση.

 

Στον Δικηγορικό Σύλλογο

Την ίδια ημέρα η κ. Οικονομάκου με υποψηφίους του συνδυασμού συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Περικλή Ξηρογιάννη. Ενημερώθηκαν για ζητήματα που αφορούν τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τόσο τη συνεργασία των νομικών προσώπων του Δήμου Καλαμάτας με τον Δικηγορικό Σύλλογο, όσο και τη συνέχιση της παρουσίας ασκούμενων δικηγόρων στα αντίστοιχα γραφεία του δήμου.


NEWSLETTER