Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 21:39

Συνεχίζεται η κόντρα Γκρίτζαλη με Παναγιωτοπούλου

Συνεχίζεται η κόντρα Γκρίτζαλη με Παναγιωτοπούλου

Συνέχεια έχει η κόντρα μεταξύ του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Τριφυλίας Θεόδωρου Γκρίτζαλη με την υποψήφια δήμαρχο Χάιδω Παναγιωτοπούλου, από το συνδυασμό της οποίας αποχώρησε.

Σε νέα του γραπτή δήλωση, ανταπαντώντας ουσιαστικά στην απάντηση της κ. Παναγιωτοπούλου για την αρχική του δήλωση, ο κ. Γκρίτζαλης μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Μόνο έκπληξη και πολλά ερωτηματικά για το πολιτικό ήθος και την πολιτική σκέψη της υποψήφιας δημάρχου την οποία υποστήριζα μέχρι χθες το απόγευμα προκαλεί η ανακοίνωση που εξέδωσε εναντίον μου αλλά και το σενάριο περί προσυνεννοημένης απόφασης μετακίνησης μου στο συνδυασμό του κ. Τσίγγανου όπως αυτό ανακοινώθηκε στα social media. Λυπάμαι ειλικρινά για το ολίσθημα αυτό και περισσότερο διότι η απόσταση από την αλήθεια είναι τόσο μεγάλη και σίγουρα δεν αποτελεί καλόν οιωνό για την συνέχεια σε άσκηση διοίκησης και χειρισμό πολιτικής εξουσίας. Μπορείτε να μου καταλογίσετε μέσα στον πολιτικό σας πανικό οτιδήποτε κα Παναγιωτοπούλου αλλά δε σας επιτρέπω να με αναγάγετε σε πρωταγωνιστή συμφωνιών κάτω από το τραπέζι. Το όσκαρ αυτού του ρόλου σας ανήκει».

Αναφέρει επίσης: «Η λάσπη δε με αγγίζει. Αλλού να απευθύνεστε για τα περί εκβιασμών, μεμψιμοιριών, προσωπικών παιχνιδιών και όχι σε εμένα. Γιατι η αλήθεια της πραγματικότητας είναι πολιτικός κόλαφος για εσάς».

 

Κ.Μπ.