Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 19:03

Συγχαρητήρια Ι. Αδαμόπουλου σε Γεωργακοπούλου

Γράφτηκε από την
Συγχαρητήρια Ι. Αδαμόπουλου σε Γεωργακοπούλου

Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα του β' γύρου των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Οιχαλίας, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας” Γιάννης Αδαμόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων συγχαίρει την Παναγιώτα Γεωργακοπούλου για την εκλογή της.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θέλω να συγχαρώ την κ. Παναγιώτα Γεωργακοπούλου για τη νίκη της. Εύχομαι να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που την περιμένει για το Δήμο Οιχαλίας, προασπίζοντας το κοινό συμφέρον των πολιτών, λειτουργώντας συναινετικά, απέχοντας από μικροπολιτικές και υστεροβουλίες.

Από την άλλη, ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το 43% των ψηφοφόρων του δήμου μας, οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η μάχη που δώσαμε ήταν τίμια και καθαρή. Ο αγώνας όμως για την αναγέννηση του Δήμου μας δεν σταματάει εδώ, έχει συνέχεια. Για αυτόν το λόγο σας διαβεβαιώνω, ότι θα συνεχίσω να μάχομαι για τον δήμο μας, για τον δήμο της καρδιάς μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το επιτελείο μου και τους υποψηφίους συμβούλους μου, οι οποίοι πίστεψαν σε εμένα, αψήφισαν ενδεχόμενες πιέσεις και συμπορεύτηκαν μαζί μου σε αυτόν τον αγώνα επιδεικνύοντας οι περισσότεροι από αυτούς ξεχωριστό πολιτικό ήθος”.


NEWSLETTER