Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011 16:53

Στην 3η Πανελλήνια Γενική Εκθεση 'Κορινθία 2011" ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσος Αποστολόπουλος

Γράφτηκε από την

Στα εγκαίνια της 3ης Γενικής έκθεσης "ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2011", που διοργανώνει από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Κορινθίας, βρέθηκε χθες ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος.

Ο Γενικός Γραμματέας βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί από κοντά όλα τα περίπτερα της έκθεσης και να συζητήσει με τους επιχειρηματίες για την κατάσταση στην αγορά, αλλά και για το επίπεδο των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Μετά την ξενάγησή του στους χώρους της έκθεσης ο κ. Αποστολόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εκθεσιακό επίπεδο και για τη μεγάλη συμμετοχή των εκθετών. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης δήλωσε ότι τέτοια γεγονότα μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον, δείχνουν το δυναμικό πρόσωπο της χώρας και δίνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να στηριχθεί στις δικές της υγιείς δυνάμεις και να διαγράψει μία ανταγωνιστική πορεία στη νέα παγκόσμια αγορά.

Αναφερόμενος στα τοπικά προϊόντα της Πελοποννήσου, που έχουν έντονη παρουσία στην έκθεση, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι τόσο η ποιότητα όσο και η τυποποίηση τους είναι σε τέτοιο επίπεδο που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης του Επιμελητηρίου της Κορινθίας.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της έκθεσης για 3η συνεχόμενη χρονιά, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκθέτες και καλές αγορές στους επισκέπτες της έκθεσης που άνοιξε χθες τις πύλες της.NEWSLETTER