Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011 17:12

Προγραμματική σύμβαση Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Δήμου Τρίπολης

Γράφτηκε από την

Η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και του Δήμου Τρίπολης ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε ο Γενικός Γραμματέας κ. Τάσος Αποστολόπουλος με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σμυρνιώτη παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Η σύμβαση αφορά την εκκαθάριση παλαιών υποθέσεων του Δήμου με τις Διευθύνσεις Υδάτων και Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού. Πρόκειται για διαδικασία που ξεκίνησε έπειτα από πρωτοβουλία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με στόχο να διευθετηθούν εκκρεμότητες και να αρθούν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες που εμπόδιζαν την προώθηση καινούργιων σχεδίων και τη σύναψη συνεργασιών σε νέα βάση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι προαπαιτούμενο για να γυρίσουμε σελίδα στη σχέση πολίτη-κράτους και να εδραιώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των τοπικών κοινωνιών και των αποκεντρωμένων κρατικών υπηρεσιών είναι να κλείσουμε το κεφάλαιο όσων μας κληροδότησε το παρελθόν. Βούληση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης είναι να συνάψει ανάλογες συμβάσεις και με τους υπόλοιπους Δήμους της Πελοποννήσου.

Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση


NEWSLETTER