Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011 16:46

Ο Αποστολόπουλος στις Βρυξέλλες

Γράφτηκε από την

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος μαζί με τους υπόλοιπους Γενικούς Γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες από 28 έως 30 Νοεμβρίου 2011.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι Γενικοί Γραμματείς Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα έχουν συναντήσεις με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιο για τις Οικονομικές-Νομισματικές Υποθέσεις και τη Ζώνη του Ευρώ, κ. Όλι Ρέν, τον Επίτροπο αρμόδιο για την Περιφερειακή Πολιτική, κ. Γιοχάνες Χαν, την Επίτροπο αρμόδια για την Θαλάσσια Πολιτική και Αλιεία, κα. Μαρία Δαμανάκη, την Επίτροπο αρμόδια για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κα. Ανδρούλλα Βασιλείου, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Ζοζέφ Ντολ, τον Πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Μάρτιν Σουλτς, τον Πρόεδρο της Ομάδας της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Γκι Βέρχοφστατ, τον Επικεφαλή της «Ομάδας Δράσεως» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, κ. Χορστ Ράιχενμπαχ, καθώς επίσης και τους Ευρωβουλευτές κ. κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, Άννυ Ποδηματά, Μαριλένα Κοππά, Μαριέττα Γιαννάκου, Σπύρο Δανέλλη και Γιώργο Παπαστάμκο.

Οι συναντήσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν ύστερα από πρόσκληση των Ευρωβουλευτών κ. κ. Γιώργου Σταυρακάκη και Μιχάλη Χατζημαρκάκη.


NEWSLETTER