Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2017 21:40

Ερώτηση Γόντικα για τις μελέτες των μονοπατιών

Γράφτηκε από την
Ερώτηση Γόντικα για τις μελέτες των μονοπατιών

 

 

Στοιχεία σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων για μελέτες και ανάδειξη μονοπατιών στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου ζητεί από τον περιφερειάρχη Π. Τατούλη, με ερώτησή του, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Ν. Γόντικας.

Στην ερώτηση, η οποία συζητείται στο Περιφερειακό Συμβούλιο αύριο Δευτέρα, ο κ. Γόντικας σημειώνει ότι “με προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με τις Αναπτυξιακές, κύρια με την “Πελοπόννησος ΑΕ” έχουν διατεθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ υποτίθεται για τη στήριξη του τουρισμού στους ορεινούς όγκους της Πελοποννήσου”.

Και αφού αναφέρει ενδεικτικά τη διάθεση χρηματοδοτήσεων στην “Πελοπόννησος ΑΕ” και την Αναπτυξιακή Μεσσηνίας, ρωτάει τον κ. Τατούλη: “α) Υπάρχουν και άλλες και ποιες προγραμματικές συμβάσεις της Περιφέρειας με ανάλογο αντικείμενο; β) Θα δώσετε τα παραδοτέα των έργων των προγραμματικών συμβάσεων για τα οποία έχουν ήδη πληρωθεί οι Αναπτυξιακές Α.Ε., που επανειλημμένα ζητάμε στην Οικονομική Επιτροπή και στην “Πελοπόννησος Α.Ε.”; Γιατί δεν δίνονται; Τι έχετε να κρύψετε; γ) Διοχετεύονται μέσω των Αναπτυξιακών ποσά σε ΜΚΟ και σε Κοιν.ΣΕΠ και αν ναι, πόσα και σε ποιους;”.


NEWSLETTER