Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 19:09

Επίθεση Τατούλη κατά πάντων στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη

Γράφτηκε από την

Επιθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, του νέου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιου Γκιολή, εξαπέλυσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην... αποχαιρετιστήρια συνέντευξη που παραχώρησε χθες στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Νέας Πελοποννήσου» ο κ. Τατούλης επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη αναφέροντας: «Οι εντολές του Γραφείου του Πρωθυπουργού προς τον κ. Νίκα για απαιτήσεις αποστασίας των στελεχών μας θα πέσουν στο κενό».

Για τον κ. Γεωργιάδη ο απερχόμενος περιφερειάρχης είπε: «Απειλεί (σ.σ. ο κ. Νίκας) ότι σε συνεργασία με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη θα αφαιρέσει πόρους του ΕΣΠΑ από την Πελοπόννησο. Του στέλνουμε αυστηρό μήνυμα ότι δεν μπορεί να ζημιώσει ούτε ένα ευρώ τους Πελοποννήσιους πολίτες και τον καλούμε να ανακαλέσει την απειλή του για απένταξη έργων που έχουν αποφάσεις συλλογικών οργάνων».

Ο κ. Τατούλης ζήτησε επίσης να απομακρυνθεί ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας επειδή «σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Γκιολής έχει παραδεχθεί την ενοχή του και έχει καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ Η «ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

 

Ο Πέτρος Τατούλης ανακοίνωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει η πρώτη συνάντηση του πολιτικού φόρουμ της «Νέας Πελοποννήσου», όπου θα ανακοινωθούν τα στελέχη με τους τομείς αρμοδιότητας που θα αναλάβουν, οι πολιτικές προτεραιότητες και το όραμα, ενώ αμέσως μετά θα γίνει και η πρώτη συνάντηση του πολιτικού think tank.

«Σε ό,τι αφορά τον νέο ρόλο που μας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες στη νέα περιφερειακή θητεία, σύντομα θα ανακοινωθούν ανά τομέα ευθύνης οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξής μας, οι οποίοι θα έχουν συνεχή παρουσία σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και θα καταθέτουν σχετικές προτάσεις» ανέφερε ακόμη.