Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 13:31

Την αυτοδιοικητική του αυτονομία υπογραμμίζει ο Μπουντρούκας

Γράφτηκε από την
Την αυτοδιοικητική του αυτονομία υπογραμμίζει ο Μπουντρούκας

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον σεβασμό στην αυτονομία της περιφερειακής μας παράταξης που επέδειξαν τα αρμόδια κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής της Περιφέρειας, και την οποία κατέγραψαν στο τελικό κείμενο της απόφασής τους».

Αυτό τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο επικεφαλής της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» Γιάννης Μπουντρούκας, σχολιάζοντας την κατά πλειοψηφία απόφαση που έλαβαν την Τετάρτη στην Τρίπολη οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην ίδια δήλωση ο κ. Μπουντρούκας αναφέρει:

«Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα, σεβόμενοι τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν, και η στάση μας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι στάση ευθύνης και προσφοράς προς όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου.

Ξεκαθαρίζουμε ότι θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την αυτοδιοικητική μας αυτονομία ως νέος φορέας και τονίζουμε σε όλους τους τόνους ότι οι τελικές αποφάσεις που θα λαμβάνουμε κάθε φορά θα είναι αποτέλεσμα διεργασιών των μελών της παράταξης και μόνο αυτών.

Επιδιώκουμε, ζητάμε και ενθαρρύνουμε τη συνεργασία της παράταξής μας με όλα τα κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, που μας στήριξαν στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, και δηλώνουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το ρόλο τους. Δεσμευόμαστε ότι οι δύο έδρες που κατέχουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχουμε την υλοποίηση των βασικών στόχων του προεκλογικού μας προγράμματος, ψηφίζοντας κάθε φορά ότι θετικό έρχεται ως θέμα και καταψηφίζοντας ό,τι θεωρούμε ότι είναι προς μία αρνητική κατεύθυνση».

 

 

 


NEWSLETTER