Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 19:14

Στον εισαγγελέα ο Τατούλης για το Κρανίδι

Γράφτηκε από την
Στον εισαγγελέα ο Τατούλης για το Κρανίδι

Αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Τρίπολης κατέθεσε χθες ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» Πέτρος Τατούλης, ζητώντας να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες και παραλείψεις στη διασπορά του Covid-19 στη δομή μεταναστών του Κρανιδίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου", ο κ. Τατούλης είπε ότι «η έρευνα της δικαιοσύνης για τα περιστατικά στη δομή του Κρανιδίου είναι απολύτως επιβεβλημένη, δεδομένου ότι μια σειρά ζητημάτων παραμένουν αναπάντητα. Ως έχουμε καθήκον, εκ του θεσμικού μας ρόλου, έναντι των πολιτών του Κρανιδίου, της Αργολίδας, αλλά και της Πελοποννήσου, προσφύγαμε στη δικαιοσύνη, ώστε να ελεγχθούν οι πράξεις ή οι παραλείψεις των φορέων που είναι υπεύθυνοι για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην περιοχή μας, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες εάν αυτές προκύψουν».
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Τατούλης κατέληξε λέγοντας: «Οσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια με την υγεία των Πελοποννησίων, ιδιαίτερα σε περίοδο πανδημίας θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους».


NEWSLETTER