Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 20:13

Συναντήσεις Τατούλη με στελέχη του σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία

Γράφτηκε από την

Τις τρεις πρώτες συναντήσεις με τα στελέχη του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος", σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Αρκαδία πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου. Τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη Πελοποννήσου υποδέχτηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι Σύμβουλοι του συνδυασμού, εκλεγμένοι και μη, ενώ 10λεπτη ενημέρωση έγινε στους δημοσιογράφους κάθε νομού ξεχωριστά.
Ο Πέτρος Τατούλης στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης, που αποτελεί "το συμβόλαιο με τους πολίτες", που ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο τον συνδυασμό "Νέα Πελοπόννησος" και επικέντρωσε συγκεκριμένα στους τομείς προτεραιότητας που αφορούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την διαχείριση των σκουπιδιών, την ενέργεια και την τουριστική ανάπτυξη.
Ο κ. Τατούλης περιέγραψε ακόμα την οργάνωση του συνδυασμού και το πρόγραμμα επικοινωνίας των συναντήσεων με τους συμβούλους του συνδυασμού, που θα συνεδριάζουν ανά 45 ημέρες, ενώ ανά 4 μήνες θα πραγματοποιείται η ολομέλεια. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αφού ευχαρίστησε τους συμβούλους για τον αγώνα τους ξεκαθάρισε ότι δεν περισσεύει κανείς και θα χρησιμοποιηθούν όλα τα στελέχη που συμμετείχαν στην επάνδρωση των ψηφοδελτίων του συνδυασμού. Στόχος μας σημείωσε ο κ. Τατούλης είναι να υπάρξει ισορροπία μεταξύ των περιφερειακών ενοτήτων της Πελοποννήσου και να εφαρμοστεί ισονομία και ισοπολιτεία παντού.
Την ερχομένη Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις σε Κορινθία και Λακωνία αντίστοιχα ενώ μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα συγκληθεί η ολομέλεια των εκλεγμένων συμβούλων της "Νέας Πελοποννήσου" στην Μεσσηνία.

Από το Γραφείο Τύπου του Πέτρου ΤατούληNEWSLETTER