Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 12:23

Πατσαρίνος: "Επιεικώς κωμικός ο τρόπος σύνδεσης δημοσιευμάτων - ΣΥΡΙΖΑ"

Γράφτηκε από την
Πατσαρίνος: "Επιεικώς κωμικός ο τρόπος σύνδεσης δημοσιευμάτων - ΣΥΡΙΖΑ"

Δήλωση με αφορμή τη συζήτηση χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου εξέδωσε πριν λίγο ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου" Νίκος Πατσαρίνος. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του κ. Πατσαρίνου:

 

"Ο κ. Τατούλης παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Σε μια περίοδο που η κοινωνία «ματώνει», αμύνεται και προσπαθεί μέσα από την αλληλεγγύη και τις συλλογικές προσπάθειες να σηκωθεί αυτός συνεχίζει με το «εγώ» του να προκαλεί και να επιτίθεται αξιοποιώντας τα ίδια εργαλεία που μέχρι σήμερα χρησιμοποίησε το σύστημα και μας έφερε – κατάντησε εδώ. Μάλιστα στην προσπάθειά του να ξαναπρωταγωνιστήσει πολιτικά, απροκάλυπτα διαστρεβλώνει, αλλοιώνει και προσβάλλει θεσμούς και πρόσωπα που αγωνίζονται για την αλλαγή αυτής της κοινωνίας.

Ιδιαίτερα ο τρόπος που επιχειρεί ο Περιφερειάρχης να συνδέσει τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», για τις σχέσεις εταιρειών με συγγενικά του πρόσωπα, με το ΣΥΡΙΖΑ είναι επιεικώς κωμικός.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που λέει η συνείδησή μας και αυτό που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο. Μαζί με την κοινωνία, για την κοινωνία".

 

 


NEWSLETTER