Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 12:33

Μπούζα κατά Καλογεροπούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Μπούζα κατά Καλογεροπούλου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Βολές εναντίον της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Άννας Καλογεροπούλου εξαπολύει με επιστολή της η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.

Η κ. Μπούζα κατηγορεί την κ. Καλογεροπούλου ότι αναφέρθηκε "ψευδώς σε έγγραφο του γενικού γραμματέα Τουρισμού κ. Φραγκάκη, το οποίο όπως ισχυρίσθηκε στην Οικονομική Επιτροπή κατείχε και της έδινε τη δυνατότητα να παρακάμψει το Περιφερειακό Συμβούλιο σχετικά με το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής 2021".
Σε άλλο απόσπασμα της επιστολής της η κ. Μπούζα απευθυνόμενη στην κ. Καλογεροπούλου αναφέρει: "Το να λειτουργείς σε έναν τόσο καίριο τομέα της οικονομίας με λογικές… γειτονιάς και να ψεύδεσαι ασύστολα, υποτιμώντας τους συνομιλητές σου και το όργανο στο οποίο απευθύνεσαι, δείχνει επικινδυνότητα και αφερεγγυότητα".
Η κ. Μπούζα καταλήγει γράφοντας: "Για το 1.200.000 ευρώ για ανύπαρκτες δράσεις τουριστικής προβολής το 2020 και το 1.800.000 για το 2021, ζητούμε απολογισμό, ζητούμε αναλυτική ενημέρωση και όχι τερτίπια γειτονιάς, κάτι φυσικά που δεν θα αποφύγετε, διότι θα αναγκαστείτε να δώσετε οικονομικά στοιχεία και απαντήσεις, όσο και να κρύβεστε".


NEWSLETTER