Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 19:31

Επίθεση Μπούζα για ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Γράφτηκε από την
Επίθεση Μπούζα για ΣΔΙΤ απορριμμάτων

Με βαρείς χαρακτηρισμούς επιτίθεται η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα στις ετερόκλητες δυνάμεις που πολεμούσαν σθεναρά τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων επί ημερών Πέτρου Τατούλη.

Παράλληλα η κ. Μπούζα κάνει και υποδείξεις στη Νέα Δημοκρατία δηλώνοντας: "Οσο για την κυβερνώσα παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει και των κρίσιμων εθνικών εκλογών, πρέπει να διασώσει την εικόνα της από την ταύτιση με πρόσωπα και συμπεριφορές που προκαλούν, να απομονώσει όσους την εκμεταλλεύονται, την χρησιμοποιούν και της κάνουν ανεπανόρθωτο κακό, στρεφόμενη επιτέλους στην κοινωνία και στο υγιές της κομμάτι, που απορεί, αναμένει πρωτοβουλίες και με όσα βλέπει, απογοητεύεται".
Για τη ΣΔΙΤ η κ. Μπούζα γράφει μεταξύ άλλων: "Η υπογραφή της έναρξης της σύμβασης για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, καθαρά έργο της περιφερειακής αρχής Τατούλη, έφερε πολλές αποκαλύψεις για τις κάθε λογής ετερόκλητες δυνάμεις που πολεμούσαν σθεναρά το συγκεκριμένο έργο. Δυνάμεις πολιτικές, αυτοδιοικητικές, μιντιακές και πολλές άλλες υπόγειων συμφερόντων. Πασχίζουν να φανούν τιμητές και ανησυχούντες για το περιβάλλον, οι πολέμιοι... οι "ριψάσπιδες", οι "νενέκοι"... οι "σαλταδόροι". Πασχίζουν με πρωτοφανές μένος να σπιλώσουν έντιμους, ικανούς και οραματιστές πολιτικούς, διότι τρέμουν τη σύγκριση μαζί τους. Ποιοι; Κυρίως οι σύγχρονοι "Εφιάλτες" που δεν ορρωδούν μπροστά στον προσωπικό τους στόχο και φυσικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη πουθενά, όσο και να έχουν σπουδάσει κυριολεκτικά την τέχνη της οσφυοκαμψίας. Λέγεται πως μία φορά προδότης πάντα προδότης... μία φορά αποστάτης, πάντα αποστάτης".
Στο στόχαστρο της κ. Μπούζα βρίσκονται και οι καναλάρχες: "Ακολουθούν στη συνέχεια, οι αχόρταγοι καναλάρχες που απομυζούν χρόνια το δημόσιο βίο, με την παρασιτική τους παρουσία και εμπλοκή στα δημόσια πράγματα και φυσικά έπονται οι... εμμονικοί που επειδή έχασαν μια καρέκλα το 2014... συμμάχησαν με κάθε κατακαημένο που πίστευαν πως θα έκανε κακό στον άλλοτε μέντορά τους".
Από τα πυρά της κ. Μπούζα (που δηλώνει και δημοσιογράφος) δεν ξεφεύγουν ούτε οι δημοσιογράφοι: "Με αυτήν την κατάσταση δυστυχώς πορεύεται η Πελοπόννησος και με συνεχή καημό των νυν διοικούντων να οικειοποιηθούν με κάθε τρόπο τα έργα και τον κόπο των άλλων, ενώ οι... μεγάλοι δημοσιογραφικοί αναλυτές τρέχουν να μας πείσουν πως με το νέο εκλογικό νόμο ευνοούνται οι νυν διοικούντες, επειδή λένε... τα ψηφοδέλτια θα κλείσουν... Ιούνιο και οι εκλογές θα γίνουν Οκτώβριο. Για να μην αγωνιούν, τα ψηφοδέλτια για τα οποία... ήδη τρέμουν, έχουν από τώρα σχεδόν σχηματοποιηθεί...".
Τέλος η κ. Μπούζα "πυροβολεί" και τον βουλευτή Περικλή Μαντά χωρίς να τον κατονομάσει: "Η απόφαση δε του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου περί καταδίκης της σεξιστικής συμπεριφοράς του υπερφιλόδοξου βουλευτή, τον κάνει να ξυπνάει τα βράδια... μήπως πάρει διαστάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο η απόφαση αυτή, ενώ οι σπουδαίοι καναλάρχες με τους οποίους κάποιοι επιλέγουν να πορεύονται και να συναλλάσσονται, επιλέγουν στις… περισπούδαστες πολιτικές τους αναλύσεις πρακτικές και λεξιλόγιο της νύχτας, στην οποία ανήκουν... Αν δεν σταματήσει κάποιος τον πολιτικό κατήφορο  στην Πελοπόννησο και στη Μεσσηνία και δεν γίνει αντιληπτό πως η εμπλοκή στα κοινά δεν μπορεί να είναι επάγγελμα για κάθε ανεπαρκή να εργαστεί, τότε οι εξελίξεις θα είναι τραγικές".


NEWSLETTER