Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 21:51

Ο Νίκας στηρίζει το αίτημα ταξί για μεταφορά μαθητών

Γράφτηκε από την
Ο Νίκας στηρίζει το αίτημα ταξί για μεταφορά μαθητών

 

Στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ προτάθηκε να ενταχθεί προς συζήτηση η υιοθέτηση, από την κυβέρνηση, της νομοθετικής ρύθμισης που ζητούν με έγγραφό τους οι επαγγελματίες των ταξί, σχετικά με την αποζημίωσή τους όσον αφορά τη μεταφορά μαθητών σε περιοχές που τα σχολεία έμειναν τελικά κλειστά, λόγω των μέτρων αποτροπής διάδοσης της Covid-19.

“Συναινούμε στο εν λόγω αίτημα, θεωρούμε ότι είναι δίκαιο το αίτημά τους καθώς δεν είναι δική τους ευθύνη η μη τέλεση των δρομολογίων” σχολίασε σχετικά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη, ζητούσε από τον Π. Νίκα να ενεργήσει και να συμβάλει -“και ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ αλλά και λόγω του ειδικού κύρους σας ως περιφερειάρχης”- για την προώθηση προς την κυβέρνηση πρότασης / εισήγησης σχετικά με την αποζημίωσή των επαγγελματιών αυτοκινητιστών όσον αφορά τη μεταφορά μαθητών

 


NEWSLETTER