Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 21:15

Οι αποφάσεις του Συλλόγου Εργαζόμενων ΠΕ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Οι αποφάσεις του Συλλόγου Εργαζόμενων ΠΕ Μεσσηνίας

Συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή για πρώτη φορά με την καινούργια του σύνθεση το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζόμενων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και αποφάσισε ομόφωνα για τη λειτουργία του συλλόγου και άλλα διαδικαστικά θέματα.

Αποφάσισε επίσης να επιδιώξει συνάντηση με τον νέο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιο, για να του θέσει θέματα που αφορούν τους υπαλλήλους.

Πιο αναλυτικά, τα θέματα για τα οποία ελήφθησαν αποφάσεις και ο σύλλογος τα κοινοποίησε με ανακοίνωσή του, είναι μεταξύ άλλων τα εξής:

“α) Λειτουργία του συλλόγου: Αποφασίστηκε το Δ.Σ. να συνεδριάζει κάθε δεύτερη Παρασκευή κάθε μήνα και ώρα 9-10.30 π.μ. Στη συνέχεια 10.30 π.μ.-12 μ. εκπρόσωπος του συλλόγου θα βρίσκεται στο γραφείο της ΑΔΕΔΥ στον 6ο όροφο του Διοικητηρίου, όπου οι υπάλληλοι θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους ή τις προτάσεις τους και γενικότερα να θέσουν όποιο ζήτημα τους απασχολεί.

β) Παράδοση και παραλαβή της Γραμματείας και του Ταμείου του συλλόγου.

γ) Η κοπή της πίτας του συλλόγου για τους υπαλλήλους της Π.Ε. Μεσσηνίας θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 12 μ. στο προαύλιο του αμφιθεάτρου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».

δ) Αποφασίστηκε η πρώτη αιμοδοσία του έτους να γίνει στις αρχές Απριλίου.

ε) Συνάντηση με το νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη και τους διευθυντές των Υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας. Ο σύλλογος θα επισκεφτεί τον αντιπεριφερειάρχη το αμέσως επόμενο διάστημα για να συζητήσει τα εξής ζητήματα, που απασχολούν τους υπαλλήλους:   

- Το μείζον θέμα της μεταστέγασης των υπηρεσιών εν όψει της ανακαίνισης του Διοικητηρίου.

- Επικαιροποίηση και αναβάθμιση των πληροφοριών που μπορεί να λάβει ο πολίτης για την Π.Ε. Μεσσηνίας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου: www.ppel.gov.gr

- Μέτρα στήριξης για τον κορονοϊό.

- Θέρμανση.

- Υπηρεσιακά αυτοκίνητα.

- Υποστελέχωση των υπηρεσιών”.


NEWSLETTER