Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 08:33

Υποψήφιος με Τατούλη ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος!

Γράφτηκε από την

 

Υποψήφιος με τη “Νέα Πελοπόννησο”, την παράταξη του Πέτρου Τατούλη, θα είναι ο γιατρός - χειρουργός, αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Με ανακοίνωσή της η “Νέα Πελοπόννησος” καλωσορίζει “τον γιατρό - χειρουργό Παν. Γιαννόπουλο, έναν άνθρωπο με πλούσια κοινωνική, πολιτική και αυτοδιοικητική δράση, έναν αυτοδημιούργητο επιστήμονα και ανθρωπιστή λειτουργό και κυρίως έναν ενεργό πολίτη της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου”.

Στην ίδια ανακοίνωση περιλαμβάνονται και δηλώσεις του Π. Τατούλη και του Π. Γιαννόπουλου:

Π. Τατούλης:  "Η «Νέα Πελοπόννησος» υποδέχεται με χαρά και τιμή τον σπουδαίο γιατρό, άξιο άνθρωπο και ενεργό πολίτη της Πελοποννήσου, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Είμαστε βέβαιοι, όλοι οι άνθρωποι και τα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» που έχουν αποδείξει την ικανότητα και την αγάπη τους για τον τόπο μας, ότι η συστράτευση δίπλα μας του Π. Γιαννόπουλου δυναμώνει την προοπτική της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου να ξαναβγεί στο δρόμο της ασφάλειας, της ευημερίας και της ανάπτυξης".

Π. Γιαννόπουλος: "Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να συστρατευτώ με την «Νέα Πελοπόννησο» και τον Πέτρο Τατούλη σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που έχει εκκινήσει. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ποδηγετείται κομματικά, αλλά επίσης και ότι η άσκηση πολιτικής δεν μπορεί να προκρίνει τα συμφέροντα των ιδιοτελών και όχι τους πολίτες και τον τόπο μας. Οι επιλογές που έχω κάνει διαχρονικά έχουν στο κέντρο τους τον άνθρωπο. Από την θέση του γιατρού, του χειρουργού, του αντιδημάρχου Καλαμάτας, του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου. Ως γονιός κατ΄αρχήν και ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να παραδώσουμε την Πελοπόννησο πιο ισχυρή και πιο ανθρώπινη στην επόμενη γενιά. Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να δώσω αυτήν την μάχη στο πλευρό του Π. Τατούλη, ενός ξεχωριστού πολιτικού που έχει προσφέρει στην χώρα και στην Πελοπόννησο πολλά, μαζί με τους άξιους ανθρώπους της «Νέας Πελοποννήσου»".