Πέμπτη, 11 Μαϊος 2023 08:11

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Σεούλ και Ντουμπάι

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Σεούλ και Ντουμπάι

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με επιτυχία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Α.Τ.Μ. (Arabian Travel Market) DUBAI-2023, που διεξήχθη στο Ντουμπάι και στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού S.I.Τ.F. (Seoul Interrnational Travel Fair) SEOUL-2023, που διεξήχθη στην Σεουλ.

Στόχος ήταν η προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της να συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε με μονά περίπτερα (booths), εντός των Εθνικών περιπτέρων του Ε.Ο.Τ., προκειμένου να υλοποιηθούν οι ενέργειες και οι δράσεις που απαιτούνταν για την προώθηση της καμπάνιας τουριστικής προβολής του προορισμού «Πελοπόννησος». Οι Α.Τ.Μ. (Arabian Travel Market) και S.I.Τ.F. (Seoul Interrnational Travel Fair) , είναι δύο από τις κορυφαίες διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, μέσω των οποίων ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στην Μέση και Άπω Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και στον εντοπισμό  στρατηγικών ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.