Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 10:39

Μεσσηνία: Ο Παναγιώτης Αλευράς υποψήφιος με τον συνδυασμό Τατούλη

Μεσσηνία: Ο Παναγιώτης Αλευράς υποψήφιος  με τον συνδυασμό Τατούλη

 

Την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αλευρά στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση “ο Παναγιώτης Αλευράς γεννήθηκε στο χωριό Δεσύλλα Μεσσηνίας και κατοικεί στα Φιλιατρά. Είναι μαθηματικός και ασχολείται επί σειρά ετών με την Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού. Σήμερα είναι Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Τριφυλίας.

Διαθέτει διοικητική εμπειρία και είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλει αποτελεσματικά στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Με την ένταξη του Παναγιώτη Αλευρά στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», η παράταξη ανανεώνεται και ισχυροποιείται».

Ο Παναγιώτης Αλευράς με την σειρά του δήλωσε: «Αποδέχτηκα με μεγάλη τιμή και χαρά την πρόταση του επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας. Θα αγωνιστώ και εγώ στην πρώτη γραμμή μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξης προκειμένου να συνδράμω στην υλοποίηση ενός αναπτυξιακού σχεδιασμού για τη Μεσσηνία, την Τριφυλία και την Πελοπόννησο».