Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 21:30

Επίσκεψη Μάκαρη στην Ερμιονίδα

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της παράταξης “Πρώτα η Πελοπόννησος” επισκέφθηκε την Ερμιονίδα, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους Σταύρο Κούστα, Κοσμά Μπία, Θάλεια Στάμου και Κώστα Δεληγιάννη.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης “η επίσκεψη άρχισε με παρέμβαση στην Λαϊκή Αγορά Ερμιόνης, όπου συζήτησε με τους παραγωγούς τα χρονίζοντα προβλήματά τους αλλά και τους πολίτες της Ερμιονίδας τα γενικότερα προβλήματα της περιοχής.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε τα καταστήματα της Ερμιόνης και συζήτησε σε εγκάρδιο κλίμα τα προβλήματά τους καθώς και την πορεία των επαγγελματιών στην Ερμιονίδα.

Ιδιαίτερης αναφοράς χρήζει η επίσκεψη του κλιμακίου σε 4 μονάδες του πρωτογενούς τομέα στην Ερμιονίδα και αυτό γιατί φαίνεται η διαφορετικότητα της παράταξης μέσα και από την προσέγγιση του ευαίσθητου και κλονιζόμενου πρωτογενούς τομέα και μέσα από το διαφορετικό ύφος και ήθος διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα”.

 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» στην Καλαμάτα. Η εκδήλωση θα γίνει στην κεντρική Πλατεία, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μανώλης Μάκαρης.