Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 13:20

Πτωχός σε Χρυσοχοΐδη: “Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για ανάπτυξη και ευημερία”

Πτωχός σε Χρυσοχοΐδη: “Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για ανάπτυξη και ευημερία”

 

Τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχτηκε στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας «Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα ασφάλειας που απασχολούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και έργα και δράσεις που προγραμματίζονται για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της προστασίας των πολιτών. Ο κ. Πτωχός δήλωσε : “Είναι μεγάλη μας τιμή που υποδεχόμαστε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη της Περιφέρειας και την ευημερία των πολιτών μας. Η συνεργασία μας με την κεντρική διοίκηση είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε και παραμένουμε προσηλωμένοι στην προώθηση δράσεων που εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ευχαριστώ τον κ. Χρυσοχοΐδη για την εποικοδομητική συνάντηση και την διαρκή υποστήριξή του στα θέματα της Περιφέρειάς μας”

Τον  υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη υποδέχτηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου, Υποδομών και Δικτύων Ανδρέας Τσουκαλάς, Ενέργειας Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας Τάσος  Αδαμόπουλος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Περικλής Νικολακέας.