Παρασκευή, 03 Οκτωβρίου 2014 22:41

Γόντικας: "Δεν έχουν τελειωμό οι απαιτήσεις των εργολάβων στο λιμάνι του Αστρους"

"Δεν έχουν τελειωμό οι απαιτήσεις των εργολάβων στο λιμάνι του Αστρους" καταγγέλλει με μακροσκελή ανακοίνωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «έμαθαν ότι μοιράζονται δώρα εκατομμυρίων ευρώ με το εν λόγω έργο και έτρεξαν και οι μικρότεροι εργολάβοι για "πανωπροίκια" στο έργο αποκατάστασης ζημιών στο λιμάνι. Ενα έργο για το οποίο δεν έχουν εκδοθεί οι σχετικές άδειες και εγκρίσεις. Βλέπετε οι νόμοι και οι αδειοδοτήσεις δεν απαιτούνται και δεν τηρούνται από τους εργολάβους και τους κατασκευαστικούς ομίλους».

 

Ο Ν. Γόντικας, παράλληλα, υποστηρίζει ότι «σοβαρά ερωτηματικά δημιουργεί η στάση του δημάρχου και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας γιατί αρνήθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δώσουν το λόγο στον περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΠΕ.ΣΥ Πελοποννήσου, για ένα θέμα που έχει ταλανίσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους, το θέμα του λιμανιού».