Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 08:29

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τατούλη: Δοκιμές στο αγωγό φυσικού αερίου που τροφοδοτεί τη μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τατούλη: Δοκιμές στο αγωγό φυσικού αερίου που τροφοδοτεί τη μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

Εχει ολοκληρωθεί και ήδη βρίσκεται σε φάση δοκιμαστικής λειτουργίας ο αγωγός φυσικός αερίου, που θα τροφοδοτεί τη νέα ηλεκτροπαραγωγική μονάδα της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, όπως ανακοίνωσε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Η πιο πάνω δήλωση του περιφερειάρχη, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, έγινε στο περιθώριο συνάντησής του, χθες στην Τρίπολη, με τον Κωνσταντίνο Ξιφαρά διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου) και τον Ιωάννη Χωματά διευθυντή Δραστηριότητας Διαχείρισης Εργων του ΔΕΣΦΑ.
Η συνάντηση, ωστόσο, αφορούσε τη δωρεά ενός αυτοκινήτου από τον ΔΕΣΦΑ προς τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης.
Παρόντες ακόμα, στην εν λόγω συνάντηση, ήταν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γεώργιος Ρουμελιώτης και μέλη του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου, τον οποίον ο περιφερειάρχης -σύμφωνα με την ανακοίνωση- χαρακτήρισε «ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και σημείωσε ιδιαίτερα την κοινωνική προσφορά του στη διαχείριση των φυσικών καταστροφών, στη δασοπροστασία, αλλά και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, με την υποστήριξη και ανάδειξη του κυνηγετικού τουρισμού στα βουνά της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου».