Παρασκευή, 20 Μαϊος 2011 15:52

Πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη εξήγγειλε ο Τατούλης παρουσία του πρωθυπουργού

Γράφτηκε από την
 Πολιτικό αεροδρόμιο στην Τρίπολη εξήγγειλε ο Τατούλης παρουσία του πρωθυπουργού

 

Την μετατροπή του αεροδρομίου της Τρίπολης, σε αεροδρόμιο για πτήσεις χαμηλού κόστους για εμπορευματικές μεταφορές, προανήγγειλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Όπως είπε σήμερα στη διάρκεια σύσκεψης τοπικών φορέων της Αργολίδας, ο Πέτρος Τατούλης στο Ναύπλιο, όπου παρίσταται ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο κ. Τατούλης ανέφερε ακόμα ότι ο χειρισμός της όλης υπόθεσης με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού έχει προχωρήσει πολύ, ενώ μίλησε και για μείωση του handle στα αεροδρόμια Τρίπολης και Καλαμάτας.

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο κ. Γερουλάνος λέγοντας ότι η εν λόγω ενέργεια αποτελεί πρωτοβουλία του υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων.

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφεραν εκπρόσωποι των επιμελητηρίων Αργολίδας, η λειτουργία αεροδρομίου στην Τρίπολη είναι ομόφωνο αίτημα τεσσάρων νομών της Ανατολικής Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Λακωνία), καθώς θεωρούν ότι θα αποτελέσει σοβαρότατη υποδομή για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

 


NEWSLETTER