Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 18:49

Νικολάκου: “Να μην αλλάξουν οι όροι της ΣΔΙΤ με ΤΕΡΝΑ”

Γράφτηκε από την

Να μην αλλάξουν τους όρους της ΣΔΙΤ με την ΤΕΡΝΑ, καλεί την κυβέρνηση και τους υπουργούς, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου. Κι επιχειρώντας να καλοπιάσει τους δημάρχους και να τους στρέψει κατά της κυβέρνησης, τους προτρέπει «να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου», που είναι ανύπαρκτη.

Σε δήλωσή της η κ. Νικολάκου αναφέρει ότι «για μία ακόμη φορά καλούμε την κυβέρνηση και τους υπουργούς της να μην προχωρούν σε μονομερείς ενέργειες που εν τέλει εξυπηρετούν μόνο το συμφέρον του αναδόχου του έργου. Οι φίλοι και συνεργάτες μας κ. δήμαρχοι, με τους οποίους είχαμε και έχουμε άριστη συνεργασία, μετά τη σημερινή τους συνάντηση είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα συνειδητοποιήσουν και θα παραδεχτούν, ότι πρέπει να συνεχίσουν την αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θωρακίζεται η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών μας και ενδυναμώνεται θεσμικά η αυτοδιοίκηση».

Υποστηρίζει ότι «η σημερινή συνάντηση κατέδειξε άλλωστε για μια ακόμα φορά την ορθότητα τόσο του έργου, όσο και την πιστή τήρηση της νομιμότητας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου», ενώ υπενθυμίζει τη δήλωση Τατούλη πως "το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων της Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ, θα υλοποιηθεί ακριβώς όπως προέβλεπε ο διεθνής διαγωνισμός της Περιφέρειας, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο υπηρετείται το δημόσιο συμφέρον".