Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011 17:26

Λαϊκή Συσπείρωση: Επικίνδυνες τακτικές εγκαινιάζει ο κ. Τατούλης και το Προεδρείο του ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την

Για πρώτη φορά συνεδρίασε το ΠΕ.ΣΥ. τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη με κλειδωμένες τις πόρτες (!!!) και με την προστασία (!!!) των ειδικών δυνάμεων των αστυνομικών αρχών.
Ένοιωθε την ανάγκη ο κ. Τατούλης και η πλειοψηφία του ΠΕ.ΣΥ. (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ και ΛΑΟΣ) να προστατευθούν από τον εχθρό λαό, από κατοίκους και εκπροσώπους φορέων από το Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, που διαμαρτύρονταν για την εγκατάσταση επικύνδυνων χημικών στο Σουσάκι Κορινθίας.
Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης αποχώρησαν από το ΠΕ.ΣΥ., γιατί δεν είναι διατεθειμένοι να νομιμοποιήσουν με την παρουσία τους τέτοιες ακραίες αντιδημοκρατικές ενέργειες.
Κατά τα άλλα από κοινού οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ έδωσαν νέες άδειες εγκατάστασης συγκροτημάτων ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών, εγκρίνοντας και τις ανάλογες επιδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο μεγάλο κεφάλαιο. Έδωσαν άδεια ακόμα και σε πυρηνελαιουργείο στο Μελιγαλά που χρόνια ρυπαίνει την περιοχή, δεν τηρεί στοιχειώδεις όρους προστασίας του περιβάλλοντος, και γι’ αυτό του είχαν επιβληθεί υπέρογκα πρόστιμα.
Οι εργαζόμενοι τα πλατιά λαϊκά στρώματα μαζί με τον αγώνα τους να βγάλουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα, να εγκαταλείψουν μαζικά τα κόμματα του κεφαλαίου, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, να συστρατευθούν με τις λαϊκές ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και των φορέων της.



Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της
Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γόντικας
Βαγγέλης Γούργαρης