Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2011 15:00

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Σπάρτη

Γράφτηκε από την


Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο – ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011 στην Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης 6:00 μ.μ.

Συναγερμός, με οργάνωση στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές, παντού. Για να εμποδίσουμε τη νέα λεηλασία σε βάρος των Ασφαλιστικών Ταμείων που ανέρχεται σε πάνω από 12 δις.
Φέρνουν ασφαλιστικό νόμο, όπου επιβάλλονται δραματικές παραπέρα περικοπές σε κύριες κι επικουρικές συντάξεις, αύξηση εργατικών εισφορών, μείωση εργοδοτικών εισφορών, σφαγιασμό έως και κατάργηση των εφάπαξ, νέα μεγάλη συρρίκνωση σε ό,τι έχει απομείνει σε δωρεάν ιατροφαρμακευτικές παροχές. Ο κρατικός προϋπολογισμός προβλέπει 1,4 δις λιγότερες δαπάνες για τα Ασφαλιστικά Ταμεία για το 2012 σε σχέση με το 2011.
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ανεχθούμε ένα νέο έγκλημα σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης. Πρέπει να ματαιώσουμε τη χαριστική βολή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Οι αρνητικές εξελίξεις δυναμιτίζουν το παρόν και το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης, κατ’ επέκταση και το μέλλον των παιδιών μας, της νέα γενιάς γενικότερα.
Έχουμε χρέος να αντιπαλέψουμε αυτή την επίθεση.
Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011  στις 6:00  το απόγευμα είναι χρέος όλων των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας να πλημμυρίσουν την Κεντρική Πλατεία Σπάρτης μαζί με τις οικογένειές τους.
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ: ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.

Από το ΠΑΜΕ Λακωνίας