Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011 14:29

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Μεσσηνίας καλεί στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ



Συνάδελφοι οικοδόμοι,
Σας καλούμε να πάρετε μέρος στην συγκέντρωση-διαδήλωση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη 17 Νοέμβρη και ώρα 19:00 μμ. στην πλατεία 23ης Μάρτη για τον αγωνιστικό γιορτασμό της 38ης επετείου του Πολυτεχνείου.
Ο αντιδικτατορικός αγώνας, η εξέγερση του Πολυτεχνείου έγινε πράξη γιατί η νεολαία και ο λαός δεν υπάκουσαν, ήταν απείθαρχοι και αντιστάθηκαν στο καθεστώς της δικτατορίας.
Το σύγχρονο νόημα του Πολυτεχνείου μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης είναι: ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ,ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει , απαντάμε με πόλεμο.
Χτίζουμε την εργατική λαϊκή συμμαχία για την ανατροπή της βαρβαρότητας του κεφαλαίου, μέχρι την αλλαγή τάξης στην εξουσία, για τη λαϊκή εξουσία.
Συνάδελφοι,
Η μεγάλη πλειοψηφία των οικοδόμων, των εργατικών λαϊκών οικογενειών βρίσκονται σε αναβρασμό γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το απαράδεχτο αντιλαϊκό χαράτσι για τα σπίτια, αλλά ακόμα και εκείνοι που αντέχουν ακόμα, δεν θέλουν, για να μη στερήσουν το φαί και τις βασικές ανάγκες από τις οικογένειες τους.
Γι' αυτό σας καλούμε την Κυριακή ώρα 19:30 στην αίθουσα του Μορφωτικού Συλλόγου για να οργανώσουμε τη δράση μας, μαζί με το ΠΑΜΕ, μαζί με άλλα σωματεία για να συζητήσουμε, να βρούμε τρόπους αντίστασης.
Υπάρχει τρόπος με οργανωμένη την εργατική λαϊκή αλληλεγγύη, όχι μόνο να αρνηθούμε την πληρωμή των χαρατσιών της ΔΕΗ, αλλά και να δώσουμε αποφασιστικό αγώνα στην πολιτική και αυτής της κυβέρνησης για να καταργήσουμε στην πράξη το φορομπηχτικό νόμο της.
Σας καλούμε λοιπόν όλους για να στήσουμε μπλόκα στα χαράτσια τους.

Από το Συνδικάτο Οικοδόμων