Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 19:50

Γόντικας για “φάμπρικα” προσλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Γόντικας για “φάμπρικα” προσλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ευθύνες στις παρατάξεις Νίκα και Τατούλη για τη “φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων” καταλογίζει με ανακοίνωσή της η “Λαϊκή Συσπείρωση” του Νίκου Γόντικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Έχει δίκιο ο κ. Τατούλης. Ο κ. Νίκας μεθοδικά με τόλμη κι αποφασιστικότητα, με μια φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων, φτιάχνει το δικό του στρατό ομήρων με τα 8μηνα, τα 4μημα, για «κοινωφελή» εργασία, για την αντιμετώπιση τάχατες του κορονοϊού και άλλα τέτοια. Με αυταρχισμό, με τσαλαπάτημα της προσωπικότητας νέων ανθρώπων, νέων επιστημόνων, δεν τους διαθέτει ούτε μια καρέκλα να σταθούν στο νέο ακατάλληλο κτήριο που «μάντρωσε» σαν τα γίδια τους εργαζόμενους στη Τρίπολη.
Ξέχασε όμως να πει ότι:
Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έγινε η μετεγκατάσταση των υπηρεσιών στο νέο ιδιωτικό, ακατάλληλο κι ακριβοπληρωμένο κτήριο.
Πολλοί από τους ομήρους είναι από το «μητρώο των αιτούντων» που τηρείται στη Περιφέρεια, ήταν όμηροι και επί θητείας του σαν συνεργάτες με μπλοκάκι των αναπτυξιακών και ιδιαίτερα της «Πελοπόννησος ΑΕ».
Ο κ. Νίκας τον προστατεύει, δεν δίνει ούτε στο ΠεΣ, τα ονόματα αυτών των συνεργατών, είναι οι διάφοροι που δίνει μόνο τα αρχικά τους (όχι ολόκληρο το ονοματεπώνυμο) που πήραν εκατομμύρια ευρώ μέσω των προγραμματικών συμβάσεων. Δε μας λέει πχ ποιοι πήραν και για ποια δουλειά τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ σαν έξοδα διοίκησης στην Πελοπόννησο ΑΕ ή τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ σαν τεχνική βοήθεια στην Αρκαδία ΑΕ από το λιγνιτόσημο.
Θέλει πολύ θράσος όλοι αυτοί, τα στελέχη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, που χρόνια τώρα βιάζουν το νου και τη συνείδηση νέων ανθρώπων για ένα κομμάτι ψωμί, για μια θέση στο Δημόσιο, να χύνουν σήμερα κροκοδείλια δάκρυα για τους βιασμούς στο χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού και του θεάτρου".


NEWSLETTER