Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 07:45

Ο Νίκας διαψεύδει τον… εαυτό του -για διακοπές ο Δένδιας στη Μεσσηνία

Ιδιωτική θα είναι τελικά η αυριανή επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια στην Καλαμάτα, όπως διευκρίνισε χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας διαψεύδοντας τον εαυτό του. Ο δήμαρχος προχθές είχε ενημερώσει για σύσκεψη στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο, με τη συμμετοχή του υπουργού, όπου θα γινόταν το "ταμείο" που είχε υποσχεθεί ο κ. Δένδιας κατά την επίσκεψή του στην περιοχή μας την 1η Ιουνίου.

Ο κ. Νίκας πάντως ανέφερε χθες ότι ο υπουργός θα συναντηθεί με τους 6 δημάρχους του νομού για να κάνουν μια εκτίμηση της κατάστασης. Ενημέρωσε επίσης πως ο υπουργός θα έρθει και επισήμως στην Καλαμάτα μέσα στο Σεπτέμβριο, για να κάνει το "ταμείο". 

Με την ευκαιρία ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην καθημερινή μετακίνηση 20 αστυνομικών από τη Μεσσηνία στην Κόρινθο, για τη φύλαξη του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών. Είπε ότι πρόκειται για μείζον ζήτημα για την εγκληματικότητα στο νομό, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα όριά τους. Εξέφρασε μάλιστα τη χαρά του που γίνεται διαγωνισμός και τη φύλαξη του Κέντρου στην Κόρινθο θα την αναλάβουν σεκιουριτάδες.

 

Γ.Σ.