Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 10:04

Μαντάς εναντίον Πετράκου για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Γράφτηκε από την
Μαντάς εναντίον Πετράκου για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Επίθεση στον βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, με αφορμή ερώτηση του πρώτου σχετικά με τον κίνδυνο μη εξασφάλισης χρηματοδότησης για το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην Καλαμάτα. Αναφέρει, ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ στην ανακοίνωσή του, τα εξής:

"Αφού δεν του «έκατσε» το ενεργειακό πέρασε σε άλλους τομείς ο κ. Πετράκος, εκπολιτίζοντας αυτήν την φορά τον λόγο του. Με έκδηλη την αγωνία του στο παρά ένα της έναρξης, απευθύνθηκε προς το Υπουργείο Πολιτισμού, για να πάρει την καταλυτική απάντηση, πως η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προκειμένου να εξασφαλισθεί η χρηματοδότηση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του για την προώθηση του σύγχρονου χορού εντός και εκτός Ελλάδας και τη ρητή δέσμευση του ιδίου του Υπουργού Κ. Τασούλα πως το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί και πως το μέλλον του είναι απολύτως κατοχυρωμένο.

Βέβαια, πιστός στην γραμμή, αντί να συνεισφέρει ως έπρεπε, με την βουλευτική του πίεση, επιχείρησε για μια ακόμη φορά να ανανεώσει το αντικυβερνητικό του πιστοποιητικό, μιλώντας ξανά για ευθύνες της Κυβέρνησης, όταν ήταν αυτή που έδωσε λύση, διαμέσου του ΥΠ.ΠΟ. στην φετινή κατάσταση.

Εκπροσωπώντας το κόμμα των διαπιστώσεων – συνιστωσών, ο κ. Πετράκος φρόντισε με μια ακόμη ανακοίνωση σαν το καθημερινό δελτίο καιρού, να μας θυμίσει ότι κινείται στον αντιπολιτευτικό κατήφορο. Ο κόσμος, όμως, κύριε Πετράκο, δεν ζητά διαπιστώσεις, ζητά λύσεις για τις οποίες εμείς μοχθούμε και τις οποίες εσείς αντιπαλεύεστε!

Υ.Γ. Φήμες αναφέρουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, διαμέσου του κ. Πετράκου αναζητείται τεκμηρίωση, ώστε να αποδοθούν ευθύνες στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό για την απότομη αλλαγή των καιρικών συνθηκών που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες. Αναμένουμε..."

 


NEWSLETTER