Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 21:07

Η ΛΑΕ ζητεί συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας

Η ΛΑΕ ζητεί συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας

Την αντίδρασή της «στην εκδίωξη του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας» από το δήμο, από το χώρο του παλιού Νοσοκομείου, εκφράζει η Ν.Ε. Μεσσηνίας της Λαϊκής Ενότητας.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «θεωρεί απαράδεκτη ενέργεια την επιδίωξη του δημάρχου Καλαμάτας κ. Π. Νίκα να μετακινήσει το Κοινωνικό Ιατρείο από το χώρο, στον οποίο λειτουργεί και προσφέρει χρόνια τώρα σοβαρό και σημαντικό κοινωνικό έργο». Η ΛΑΕ εκτιμά ότι «η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του είναι  απολύτως απαραίτητη, γιατί οι λόγοι που συστάθηκε το Ιατρείο Αλληλεγγύης δεν έχουν εκλείψει».

Η Ν.Ε. της ΛΑΕ στηρίζει τη δίκαιη απαίτηση του Κοινωνικού Ιατρείου να παραμείνει στο χώρο που λειτουργεί έως σήμερα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση της πτέρυγας της Καρδιολογικής Κλινικής, όπου μπορεί να μεταφερθεί, προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του σε όσους συμπολίτες μας τις χρειάζονται». Και καλεί το δήμαρχο «να αναθεωρήσει τη θέση του και να σταματήσει να δημιουργεί προσκόμματα στη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας».