Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 22:14

Δήλωση Κικίλια πυροδοτεί αντιδράσεις: Αποκήρυξε τον Τατούλη η Ν.Δ.! (βίντεο)

Δήλωση Κικίλια πυροδοτεί αντιδράσεις: Αποκήρυξε τον Τατούλη η Ν.Δ.! (βίντεο)

 

“Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ο κ. Τατούλης δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Και επίσης, ότι η Νέα Δημοκρατία αξιολογεί με πολύ θετικό τρόπο τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις των βουλευτών της που προέρχονται από την Πελοπόννησο”.

Με αυτή τη λακωνική δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας αποκήρυξε τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι οι εννέα βουλευτές και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που κατέθεσαν ερώτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, εκφράζουν απολύτως τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αποκήρυξη του κ. Τατούλη από τη Νέα Δημοκρατία φέρνει σε δύσκολη θέση τους “γαλάζιους” αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακούς συμβούλους που βιάστηκαν να στηρίξουν τον περιφερειάρχη γυρίζοντας την πλάτη στο κόμμα τους. Η δήλωση Κικίλια τους αφήνει έκθετους και πλέον καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την πορεία τους δίπλα στον αποκηρυγμένο περιφερειάρχη ή αν θα επιστρέψουν στο “κομματικό μαντρί”.