Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:12

Συναντήσεις Αννας Παπαδημητρίου-Τσάτσου στη Μεσσηνία

Συναντήσεις Αννας Παπαδημητρίου-Τσάτσου στη Μεσσηνία

 

Συνάντηση με μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ είχε την Κυριακή το απόγευμα, στο ξενοδοχείο “Pharae Palace” στην Καλαμάτα η νομικός, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψής της στη Μεσσηνία.

Η κ. Παπαδημητρίου μίλησε για την Ευρώπη και την ανάγκη να ενημερωθούν οι πολίτες γι’ αυτήν, αλλά και για το πόσο κρίσιμες είναι οι ευρωεκλογές για τις ζωές όλων. Αναφερόμενη στα προβλήματα της Ευρώπης -όπως το έλλειμμα δημοκρατίας- παρατήρησε ότι αν το πολιτικό μείγμα δεν αλλάξει, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, όμως “η μόνη ελπίδα είναι να αλλάξουμε την Ευρώπη και όχι να την διαλύσουμε, όπως θέλουν οι ακροδεξιοί”.

Εκανε, επίσης, λόγο για θέματα περιβάλλοντος αλλά και για τη μετανάστευση “που ήρθε για να μείνει και η Ευρώπη πρέπει να το δει αυτό και να μην οχυρώνεται πίσω από κάστρα”. Αναφερόμενη στην κυβερνώσα Αριστερά η κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “πέρασε διά πυρός και σιδήρου” και εκτός του ότι έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να κάνει πράγματα που δεν ήταν απλά και αυτονόητα, αναλαμβάνοντας μια χώρα πτωχευμένη με πάρα πολλά προβλήματα. Αυτή η μεγάλη ειλικρινής προσπάθεια ήταν που την ώθησε, όπως είπε, να αποφασίσει τη συμπόρευση μαζί του.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ενώ η συντονίστρια της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Βεργινάδη τόνισε ότι η παρουσία της κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο και τιμά τον ΣΥΡΙΖΑ.