Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 08:38

Μήνυμα για αλλαγή στη χώρα στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Μήνυμα για αλλαγή στη χώρα στην πίτα του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

“Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη, να αλλάξουμε την κατάσταση της χώρας”, τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας το βράδυ του Σαββάτου, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, στο "Vino Banco Tapas Bar".

Ο κ. Χαρίτσης παρατήρησε ότι “κανείς δεν φανταζόταν ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα ξεδίπλωνε τόσο γρήγορα το πραγματικό της πρόσωπο, που στοιχίζει στην κοινωνία, στη χώρα”. Κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ενόψει του συνεδρίου το Μάιο, το σύνθημα “Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου, είναι υπόθεση όλων” να το κάνουν πράξη.

Εκτίμησε πως “μπορεί να μην αργήσουν οι πολιτικές εξελίξεις” και επεσήμανε ότι “δεν έχουμε το περιθώριο να απογοητεύσουμε τον κόσμο που μας στήριξε τον Ιούλιο”, υπενθυμίζοντας πως η Μεσσηνία ήταν ο μόνος ο νομός που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλύτερο ποσοστό σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Ακόμα, ο Αλ. Χαρίτσης σημείωσε ότι “πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε μια άλλη πορεία, αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης”.

Η πρώην βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη έκανε λόγο για “λαίλαπα από την κυβέρνηση της Ν.Δ., που κατεδαφίζει ό,τι κτίσαμε με τα λάθη και τις παραλείψεις μας” και μίλησε για “πλήγματα στους αδύναμους, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη δημοκρατία”.

Ο πρώην βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας ζήτησε από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ “να μην στενοχωριόσαστε για τις μάχες του 2019 που χάσαμε, αλλά να στενοχωριόσαστε για τις μάχες του 2020, αν δεν τις δώσουμε”.

Μηνύματα έστειλαν οι επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης και των “Νέων Δρόμων” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες.

Ο τυχερός της πίτας κέρδισε ως δώρα το βιβλίο του Αντώνη Λιάκου “Ο ελληνικός 20ός αιώνας”, από τη Ν.Ε. και 5 άρτους από τον φούρνο του Π. Κωνσταντινέα.

Γ.Σ.


NEWSLETTER