Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 19:47

Περιοδεία Χαρίτση σε Καζάρμα, Βλαχόπουλο και Χώρα

Γράφτηκε από την
Περιοδεία Χαρίτση σε Καζάρμα, Βλαχόπουλο και Χώρα

Περιοδεία στην Καζάρμα, στο Βλαχόπουλο και στη Χώρα πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Μεσσηνίας κι εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης.

“Συζητάμε με τους κατοίκους της περιοχής για την καθημερινή μάχη που δίνουν”, ανέφερε ο κ. Χαρίτσης και σημείωσε: “Η αποκαρδιωτική εικόνα στον αγροτικό τομέα είναι εμφανής. Η πανδημία σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν δυσκολέψει πολύ την αγροτική παραγωγή και έχουν ρίξει χαμηλά τις τιμές των παραγόμενων προϊόντων. Η κυβέρνηση πέρα από τα ευχολόγια δεν έχει προβεί σε κανένα ουσιαστικό μέτρο στήριξης προς τον αγροτικό τομέα, όπως άλλωστε και σε όλους τους πληττόμενους κλάδους της οικονομίας”.

Παρατήρησε ότι “με το πρόγραμμα «Μένουμε Ορθιοι» προτείναμε εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης των αγροτών με τη δημιουργία ενός πλαισίου προστασίας για την ενίσχυση των καλλιεργειών και την παροχή εισοδήματος έκτακτης ανάγκης” κι επεσήμανε: “Η κυβέρνηση παραμένει απαθής, μοιράζοντας «ψίχουλα» ενισχύσεων στη λογική τού «βλέποντας και κάνοντας». Μια λογική που οδηγεί περιοχές, όπως η ενδοχώρα της Μεσσηνίας, σε απόλυτο οικονομικό μαρασμό και τον κόσμο του αγροτικού τομέα σε πλήρη απόγνωση”.

Στην περιοδεία μαζί με τον βουλευτή ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από την περιοχή και μέλη της Ν.Ε.


NEWSLETTER