Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 08:15

Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας: "Η ιστορική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου έστειλε ηχηρό μήνυμα"

Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας: "Η ιστορική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου έστειλε ηχηρό μήνυμα"

 

«Η ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης της 7ης Οκτωβρίου για την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης "Χρυσή Αυγή" έστειλε ηχηρό μήνυμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την παγκόσμια κοινότητα».

Αυτό τονίζει το Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή του η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Είναι πλέον πολιτικά ώριμο να σκεφτούμε τι συνέβη, ποιες πολιτικές δυνάμεις την περίοδο αυτή επώασαν το αυγό του φιδιού στην πάνω και στην κάτω πλατεία Συντάγματος με τους Αγανακτισμένους, κραυγάζοντας κατά του πολιτικού συστήματος, στήνοντας κρεμάλες, επιχειρώντας να εισβάλουν στη Βουλή και προπηλακίζοντας από στελέχη του ΠΑΣΟΚ έως και τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Το ΠΑΣΟΚ από τότε είχε ζητήσει να χαρακτηριστεί η Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, ωστόσο τότε ήταν που ορισμένοι επικοινωνούσαν υπογείως μαζί τους.

Μέχρι και πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές του 2019, ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους εναπομείναντες ΑΝΕΛ φρόντισαν να ψηφίσουν τον νέο Ποινικό Κώδικα και να ελαφρύνουν τις ποινές των νεοναζιστών. Οι Ελληνες πλέον βλέπουν, μαθαίνουν και κρίνουν.

Μόνο μαζί, τελειώνουμε τους νεοναζί».